Ouderdom

Een kunstgebit om trots op te zijn!

Geschreven door admin

Wilt u uw prachtige en unieke lach terug? Stralen als nooit te voren met een kunstgebit? Nou dat kan! Met een kunstgebit van Vink Dental heeft u gegarandeerd profijt van de hoogst denkbare kwaliteit en tevens de meest duurzame oplossing. Dankzij de meer dan 30 jaar lange ervaring op het gebied van zowel ontwikkelen als het plaatsen van een kunstgebit, bent u bij Vink Dental in betrouwbare en vooral vakbekwame handen. Naast de jarenlange ervaring heeft Vink Dental ook veel kennis vergaard en blijft zij continu op de hoogte van de eventuele nieuwe ontwikkelingen op het gebied van tandheelkunde. Om de kwaliteit aan uw te garanderen biedt het team van Vink Dental standaard 5 jaar garantie op een nieuw kunstgebit, een gebit met klik systeem en een prothese op implantaten. Deze garantie strekt door tot de service verstrekt door de experts van Vink Dental, te kennen: de eventuele reparatie aan uw kunstgebit en het passend maken van uw kunstgebit. Kwaliteit zit namelijk niet alleen in de technische ontwikkeling en duurzame materialen waarmee uw kunstgebit is verwerkt, maar kwaliteit zit ook in de behandeling en de nazorg die hierbij komt kijken. Hiermee onderscheidt Vink Dental zich van andere tandheelkundige centra.

Kunstgebit van de hoogste kwaliteit

Voor elke behandeling op het gebied van tandheelkunde heeft Vink Dental een expert voor u klaar staan. Wanneer u bijvoorbeeld een kunstgebit nodig heeft, kunt u direct terecht bij onze ervaren tandarts die op zijn beurt weer nauw samen werkt met een van onze klinische prothese technici. Bij Vink Dental bent u gegarandeerd aan het juiste adres. Dankzij onze 25 jaar ervaring in het veld kennen wij alle kneepjes van het vak, de technisch hoogwaardigste materialen en de meest duurzame oplossingen. Maak gebruik van onze ruime expertise en kies voor een kunstgebit van de hoogste kwaliteit, namelijk Vink Dental kwaliteit!
Neem gerust een kijkje op onze website zodat u inzicht krijgt over de diverse mogelijkheden op het gebied van tandheelkunde. Daarnaast hebben wij op onze website een prijzen overzicht opgenomen ten behoeve van heldere en transparante communicatie. Bij Vink Dental weet u direct waar u aan toe bent en heeft u geen last van nare verassingen achteraf. Dit overzicht is geordend per behandeling, van implantaten tot aan een kunstgebit en van tanden bleken tot aan facings. Alle mogelijkheden vindt u duidelijk weergegeven op onze gebruiksvriendelijke website. Tevens bieden wij de mogelijk om een gratis intake gesprek met ons in te plannen.