Diëten

Powerslim de gezonde manier van afvallen

Geschreven door admin

De moderne manier van leven waar we zo aan gewend zijn geraakt is heel anders dan het leven van onze jagende en verzamelende voorvaderen. Stel jezelf eens voor als lid van een klein groepje mensen, een klein aantal mannen, een iets groter groepje vrouwen met hun kinderen. Rondtrekkend door een wildernis zonder gebaande wegen, met heuvels en bergen als obstakels en rivieren als hindernissen. Altijd op zoek naar voedsel, met of zonder wapens om mee te jagen. Denk je dat die mensen erg dik zouden zijn? Nee, waarschijnlijk niet. Maar in de huidige maatschappij met alle verlijdingen kan een beetje hulp welkom zijn. Zo kun je bijvoorbeeld gaan sporten of een dieet volgens zoals Powerslim. We vertellen je er alles over in dit blog.

Overgewicht

De moderne mens in het westelijke deel van Europa wordt gemiddeld 81 jaar oud. Mannen: 78,4 jaar, vrouwen: 83,7 jaar in België in 2016. Natuurlijk is dat voor een deel te danken aan betere voeding en een meer regelmatig dieet.

Toch hebben ook de West Europeanen van vandaag een groot probleem, het overgewicht.

Er is iets te doen aan dat overgewicht, en daarvoor hoef je niet met je familie over de hei te gaan trekken om te leven van wat de aarde je biedt.

De verschillende diëten die er tegenwoordig bestaan hebben een ding gemeen; ze zorgen er voor dat je snel veel vocht verliest!

Dehydratie of uitdroging betekend automatisch het verliezen van gewicht, water weegt gewoon een kilo per liter! Dat werkt natuurlijk goed, totdat je de dorst die je beslist voelt, gaat lessen! Dan ben je in tijd van een paar dagen weer terug op je oude gewicht.

Powerslim is geen pillen slikken

Het volgen van een dieet, of erger nog het slikken van pillen om af te vallen, zonder medisch toezicht, is het slechtste wat je voor je lichaam kunt doen.

Powerslim gaat er van uit dat niemand alleen een dieet moet volgen. Het Powerslim plan voorziet een coach voor iedere cliënt. Daarmee is het grootste bezwaar van de medische wereld tegen het diëten gelijk uit de weg. Lees ook voor al de powerslim ervaringen van anderen. Mensen gaan niet minder eten of meer aan krachtsporten doen zonder toezicht.

Het is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder de persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach. Afvallen door niet minder, maar juist gezonder te gaan eten. Veel van de deelnemers aan het programma eten in de praktijk eigenlijk meer dan voorheen, maar gezonder en beter gebalanceerd. Daardoor is het effect van de voeding op het lichaam beter te controleren. Probeer het zelf, afvallen door gezonder te eten.