Fit blijven Medicijnen Verzekeringen

Verhuur koelcellen voor de zorgsector

medicijnen in verschillende kleuren
Geschreven door admin

In de zorg is het gebruik van koelcellen onmisbaar. De opslag van medicijnen onder de juiste condities is tenslotte van essentieel belang. Bovendien worden koelcellen ook veel gebruikt in restaurants van zorginstellingen en ziekenhuizen. Er dient namelijk niet alleen aan de wettelijke eisen te worden voldaan, ook helpt het bij de opslag en een goed voorraadbeheer van medicijnen en/of voedsel. Waarom zijn koelcellen zo belangrijk en wat kunt u ermee? Is dit ook geschikt voor de zorginstelling waar u werkt? In dit blogartikel kunt u er alles over lezen.

De verhuur van koel- en vriescellen

Bij Dawsonrentals kunt u terecht voor de verhuur van koel- en vriescellen. Ze zijn uitstekend geschikt om medicijnen in op te slaan of om het opslagtekort voor uw (zorg)restaurant op te lossen. Uiteraard is er voldoende ruimte om uw eigen wensen hierin kenbaar te maken. Als u producten en/of medicijnen veilig wilt opslaan, dan zijn mobiele koelcellen hiervoor de ideale oplossing.

Waarom kiest u voor het huren van een koelcel?

Wellicht stelt u zichzelf de vraag waarom u start met het huren van een koelcel. Het antwoord is vrij eenvoudig. U krijgt namelijk nauwkeurig inzicht in de kosten die u maakt, u heeft er geen vergunning voor nodig en de opslagruimte is zelf te bepalen. Bovendien heeft u altijd een contactpersoon bij Dawsonrentals voor alle producten en diensten.

Wat zijn de voordelen van koelcellen huren?

De verhuur van koelcellen brengt dus diverse voordelen met zich mee. Zo voldoen de cellen aan HACCP, BRC en GMP normen. Bovendien zijn ze stil en energiezuinig. Verder zijn ze eenvoudig te reinigen dankzij de polyester afwerking. De vlakke, slipvrije vloeren, voorkomen dat u ten val komt. Tegen een scherp tarief huurt u een koel- of vriescel voor uw zorginstelling of ziekenhuis.

Huur een koelcel voor uw zorginstelling

Bent u werkzaam in de zorgsector en zoekt u koel- of vriescellen voor een zorgvuldig voorraadbeheer? Ontdek dan de mogelijkheden voor een koelcel voor uw branche. Er zijn volop keuzemogelijkheden en u kunt altijd advies of informatie inwinnen bij de klantenservice van Dawsonrentals.