Medicijnen

Waarom en wanneer ferrum tabletten bestellen?

Geschreven door admin

Heb je last van een zwak immuunsysteem? Krijg je snel wondjes? Voel je je futloos? Dan kun je de celzout 3 Ferrum phosphoricum tabletten bestellen. Dit is een homeopatisch geneesmiddel en is verkrijgbaar zonder doktersvoorschrift (recept). Advies van een arts mag je natuurlijk altijd alsnog gaan vragen, maar is bij milde aandoeningen – waar je de tabletten voor gebruikt – niet nodig. Wel is het belangrijk dat je de Ferrum tabletten zorgvuldig gebruikt om een goed resultaat te bewerkstelligen. 

Ferrum tabletten bestellen bij acute situaties, wonden en koorts

De tabletten van Ferrum phosphoricum wordt gebruikt bij wonden en als eerste hulpmiddel bij acute situaties. Bij uitstek zijn de tabletten geschikt als middel voor verwondingen. Zeker als daar veel pijn bij komt kijken. Bij wonden kun je een papje maken van de tabletten en dat op de wond doen. 

Het homeopathisch middel heeft daarnaast een gunstige invloed op beginnende ontstekingsprocessen zoals middenoorontsteking. Ook kun je het gebruiken bij andere oorklachten als oorpijn en oorsuizingen (doorbloedingsstoornissen). Maar het kan ook prima gebruikt worden bij kinderziektes, die zich nog in het beginstadium bevinden. 

Tot slot zijn de Ferrum tabletten ook geschikt om te gebruiken bij koorts tot 38,8°C. Is je koorts hoger dan 38,8 °C? Dan kun je beter de Kalium phosphoricum nemen.

Voorkomen is beter dan genezen

Je kunt de Ferrum tabletten ook gebruiken om je immuunsysteem te versterken, en dus de algemene weerstand van je lichaam. Ferrum phosphoricum is een wezenlijk bestanddeel van de rode bloedlichamen. Het bindt zuurstof in de rode bloedlichamen, waardoor dit tot de cellen kan worden getransporteerd.

Het mineraal voor je zelfvertrouwen

Omdat het Ferrum mineraal je immuunsysteem en dus je lichaam versterkt, heeft dat automatisch ook invloed op je geestelijke welzijn. Zo komt het je zelfvertrouwen tegemoet. Het geef je daadkracht en laat je ondernemen. Het geeft je een boost als je het even niet zo fijn vindt gaan in je leven. Als je dat een hele lange tijd al niet vindt, dan is een huisarts een betere hulplijn om je problemen mee te bespreken.

Celzout 03 Ferrum phosphoricum samengevat: 

  • Voorziet het lichaam van extra ijzer
  • Ter ondersteuning immuunsysteem
  • Goed voor het algemene weerstand
  • Behoud van een goed ijzergehalte in het bloed
  • Bevordert het concentratievermogen
  • Bevordert een normale en regelmatige menstruatie

Celzouten van Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler

De Ferrem tabletten zijn o.a van Schüssler verkrijgbaar. Schüssler is Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler, een homeopathisch arts. In de negentiende eeuw heeft hij zich intensief beziggehouden met de mineralen in het menselijk lichaam. Hij wilde een eenvoudige geneeswijze vinden om storingen, die wij ziektes noemen, grondig te onderzoeken. Zo ontdekte Schüssler dat de meeste ziektes op een tekort aan mineraalzouten terug te voeren zijn.

Ferrum tabletten bestellen bij andere medische klachten

Let op! Ferrum tabletten bestellen is puur voor zelfzorg bedoelt. Gebruik je medicatie of heb je aanzienlijke medische klachten? Vraag dan eerst je behandelend arts voor medisch advies. De Ferrum tabletten en overige celzouten kunnen namelijk gepaard gaan met bijwerken, zeker als je ze gebruikt op alcoholbasis.