Uncategorized

Wat zijn de voordelen van een Aqua Aura kristal?

Geschreven door admin

Kwarts is een bekend natuurlijk kristal. Deze edelsteen bestaat uit verschillende soorten waaronder aqua aura, blauwe kwarts, kaarskwarts, vervaging kwarts, roze kwarts en sneeuwkwarts. Kwartskristallen van Aqua Aura zijn het populairst. Dit natuurlijke kristal heeft een helderblauwe kleur net als de oceaan. Aqua aura heeft een prachtige glans. Dit kristal wordt ongetwijfeld vaak gebruikt als sieraad. Naast zijn schoonheid biedt dit kristal geneeskrachtige effecten en beschermende eigenschappen. Zoals de naam al aangeeft, kan deze edelsteen je aura reinigen. Het kan ook de lekken op de aura verminderen die tot stress, zorgen en angst kunnen leiden.

De voordelen van Aqua Aura

Aqua Aura kwarts kristallen van RubenRobijn bieden veel voordelen voor het lichaam en de geest. Het kan lichaamsklachten zoals keelontsteking en pancreasaandoeningen verminderen. Bovendien kan dit kristal je helpen om angst en woede te beheersen, het kan namelijk je negatieve energie en stress verminderen. Aqua aura is ook gunstig om een ​​positief effect op je zelfverwezenlijking, zelfexpressie en communicatie te bevorderen. Als je snel ziek wordt, zal het dragen van aqua aura je helpen om je immuunsysteem te versterken. Je kunt aqua aura ook dragen tijdens meditatie om je intens te laten rusten.

Soorten Aqua Aura producten

Als je geïnteresseerd bent in het dragen van aqua aura kwarts kristallen dan kun je dit kristal in de vorm van een sieraad dragen. Er zijn veel soorten sieraden die gemaakt zijn van aqua aura. Je kunt bijvoorbeeld een aqua aura edelsteen hanger, kralen streng aqua aura en een aqua aura ketting kopen. Daarnaast is dit kristal ook verkrijgbaar in de vorm van een trommelsteen. Hiermee kun je dit kwartskristal in je zak met je meenemen. Daarnaast is aqua aura ook verkrijgbaar in de vorm van kralen. Met deze kralen kun je je  eigen sieraad maken.

Aqua Aura Kristal kopen

Als je op zoek bent naar een natuurlijk kristal dat helende eigenschappen biedt, kan aqua aura kwarts de beste optie zijn. Dit kristal biedt geneeskrachtige effecten op je lichaam, geest en ziel. Het kan je immuunsysteem versterken en je negatieve energie verminderen. Dit kristal kan harmoniseren met andere edelstenen omdat het de helende kracht van andere stenen versterkt. De meeste mensen zijn geïnteresseerd in het dragen van aqua aura vanwege het mooie uiterlijk en de helende voordelen. Het vermindert je angst- en stressniveau. Dus wil je mooie sieraden van aqua aura kwarts kristal dragen? Zoek dan nu een betrouwbare edelsteen webshop en haal de prachtige quartz sieraden in huis!