Zorg

Een gezondheidsstage in een dorp zal de hoogtepunt van je reis zijn!

Geschreven door admin

Een stage in het buitenland is de beste manier om een beeld te krijgen van hoe de gezondheid verschilt over de hele wereld. Onze plaatsingen bieden ook de mogelijkheid om te reizen naar een aantal van de mooiste plekken op de planeet. Daar vertellen we in dit artikel meer over.

Door een stage te doen in een van onze praktijken in steden en dorpen over de hele wereld zal één van de meest gedenkwaardige ervaringen van je hele leven zijn. Maar om een goed en volledig beeld te krijgen van medische zorg in landen met een laag inkomen, dien je nog verder te gaan.

Dit is waar onze ervaringen met de gezondheid van mensen in dorpen van over de hele wereld vandaan komen. Alle ervaringen en mogelijkheden zijn te vinden op de website van https://www.worktheworld.nl/. Hier lees je meer over onder meer buitenlandse stages, de bestemmingen over de hele wereld, en over welke stages je kan afwerken in deze landen.

Ervaringen met de gezondheid in dorpen over de hele wereld

Verlaat de stad. Ervaar het leven en de gezondheidszorg van dorpen over de hele wereld en dompel jezelf in het echte lokale leven.

Om een paar voorbeelden te noemen van waar we werken. We werken in de gemeenschappen van Sri Lanka in de jungle. Maar ook in de gebergtes in Nepal en op kleine lokale eilanden in de Filipijnen.

Begeleid door uw persoonlijke werk van de leiders en tolken van de wereld, zal je leven in een Verenigde Gemeenschap dicht voor een week. Het is uw kans om de lokale levensstijl te omhelzen en precies te zien hoe de zorg in kleinere klinieken en ziekenhuizen voorbij de stadsgrenzen wordt geleverd.

Hoe gaat het in zijn werking?

Voordat u begint met uw hybride bedrijf, besteden ten minste twee weken in uw belangrijkste stage in de stad van een land dat u wilt reizen. U meer lezen over hoe dit werkt, hier.

De locatie in de stad zal eindigen op vrijdag, en op zondag halen we u op en brengen u rechtstreeks naar de stad. Tijdens uw locatie in de stad, zult u wonen in een groot huis met andere banen van de studenten van de wereld. In het dorp wordt u echter meegenomen naar een door ons gekozen familiehuis. De familie zal u behandelen als een van uw eigen en, samen met uw gids en tolk, zult u fungeren als intermediair tussen u en het leven van mensen in het algemeen.

“ons werk van de leiders van de wereld was fantastisch. Hij zorgde voor ons de hele week en hielp ons te communiceren met de lokale bevolking. De taallessen die we de afgelopen weken op het werk hadden, waren ook zeer nuttig voor het huis van de wereld, zodat we op een meer zinvolle manier konden communiceren. “-Jonathan Doyle, Nepal.

Ervaringen in klinieken

Ze brengen hun ochtenden met lokale gezondheidswerkers in de landelijke gezondheid buitenpost van het dorp, kliniek of ziekenhuis (verschillend van stad tot stad) door. Dit zal een heel andere ervaring van wat de stad heeft gezien. De stad-gebaseerde ziekenhuizen blijven vaak laag in middelen, maar de landelijke dorps klinieken zijn volledig op een ander niveau. Een aantal van de meest elementaire behoeften kan niet worden voldaan hier.

Alle ervaringen van de mensen die reeds stage gelopen hebben bij een van onze locaties lees je op onze website onder reviews. Hier hebben onze stage lopers hun ervaringen uitgeschreven en vind je meer informatie over specifieke locaties over de hele wereld.

Het zien van een gebrek aan middelen zal ook verklaren waarom de gevallen in de stad zijn vaak tot nu toe gevorderd. Er kan weinig gedaan worden om de omstandigheden op te sporen, te diagnosticeren en te behandelen in het dorp. De dorpelingen zijn ook terughoudend om te reizen mijl van de stad naar de stad om zorg te zoeken, zodat ze stoppen voor een goede behandeling totdat het absoluut noodzakelijk is.

Dat gezegd hebbende, lokale zorgverleners zijn experts om te doen wat ze hebben. Je zult de ware betekenis van inventiviteit leren als je aandacht besteedt.

“Ik zag kinderen die lijden aan zware hand, mond- en klauwzeer met grote laesies op hun gezichten en monden. Dit was de opening van de ogen, want het was niet iets wat ik had gezien in het Verenigd Koninkrijk. Voorwaarden zoals deze zou normaal worden gediagnosticeerd en behandeld veel eerder.” -Radha Mehta, Filippijnen

De Ayurvedische gezondheidsweek

Als u reist naar Sri Lanka, u de Ayurvedische gezondheidsweek aan het einde van uw stage. De Ayurveda week is vergelijkbaar met een hybride in veel opzichten, maar er is een verschil als het gaat om klinische ervaring. In termen van de eerste, zult u de ochtend doorbrengen in een kleine Ayurveda ziekenhuis te leren en te helpen bij het beheer van de traditionele geneeskunde van Sri Lanka. De arts is hier een expert genezer die creëert en beheert medicatie van planten en schors gevonden in het bos.

“we raken betrokken bij het helpen om een aantal van de behandelingen te doen, zoals het koken van de olie in een grote pot, het verpletteren van de wilgen schors, bladeren en bamboe.”