Ouderen

Een vaste scootmobiel, of toch een opvouwbare?

Geschreven door admin

De aanschaf van een scootmobiel is geen kleinigheid en het kan dan ook niet anders of u heeft er al een tijdje over nagedacht. Wellicht is de nieuwe scootmobiel bedoelt om een oude te vervangen, maar het kan ook zijn dat u eigenlijk nog nooit in een scootmobiel heeft gereden. Als dat zo is kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Indien gewenst komen wij dan bij u thuis zodat u de scootmobiel in uw vertrouwde omgeving kunt uitproberen.

Scootmobielen en bijpassende hulpmiddelen en accessoires

Scootmobielen zijn er in diverse modellen en worden door verschillende fabrikanten gemaakt. Elk model heeft zijn eigen voordelen en wat voor de één ideaal is, vindt de ander minder prettig. Op deze website vindt u niet alleen scootmobielen, maar ook scootmobielaccessoires en andere hulpmiddelen zoals rollators en rolstoelen. Bent u op zoek naar een tweedehands scootmobiel houd dan deze website in de gaten. Wij ruilen regelmatig scootmobielen in die na een grondige controle en/of reparatie met garantie te koop worden aangeboden.

Drie verschillende soorten scootmobielen

Scootmobielen kunt u globaal in onderverdelen in drie verschillende soorten. Allereerst noem ik de compacte scootmobiel met drie wielen. Deze heeft een kleine draaicirkel en is in het bijzonder geschikt voor gebruik in de stad. Winkelcentra, smalle paden en een supermarkt kunt u met deze scootmobiel eenvoudig betreden. Doordat er aan de voorzijde maar één wiel zit, hebben uw benen iets meer ruimte. De scootmobiel met vier wielen is iets zwaarder, heeft een grotere draaicirkel, maar is ook een stukje stabieler en geschikt om langere afstanden mee te rijden. De opvouwbare scootmobiel is een klasse apart en bijzonder handig voor kleine afstanden of om mee te nemen tijdens een uitje op of vakantie.

Comfort en bescherming is belangrijk

Gaat u op pad met de scootmobiel dan is comfort belangrijk en daarom verkopen wij ook verschillende bijpassende accessoires. Een fijn zitkussen, een warm kleed om op uw schoot te leggen of een paar tassen of manden zodat u altijd comfortabel rijdt en uw spullen goed kwijt kunt. Blijft uw scootmobiel na gebruik buiten staan, dan is het gebruik van beschermhoezen aan te raden. In ons assortiment vindt u verschillende soorten en maten hoezen. Er zijn kleine hoezen voor over de zitting, maar ook hoezen die de scootmobiel volledig bedekken.

Persoonlijk advies, service aan huis en 24 uur pechhulp

Bent u van plan om een opvouwbare scootmobiel te kopen? Dan kunt u in onze webshop zien dat er behoorlijk veel keuze is. Van de kleine compacte modellen met drie wielen tot de grotere modellen met vier wielen en ruimte voor een handige boodschappenmand. Komt u er niet helemaal uit, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan via de chat, via de telefoon, of door het invullen van het vragenformulier. Welke scootmobiel u ook aanschaft, het is goed om te weten dat wij service aan huis bieden en dat onze 24 uur pechhulpservice altijd voor u klaarstaat.