Fit blijven

Tips om snel een gezonde lunch te maken

Geschreven door admin

Even lekker lunchen, wie wil dat nu niet? Toch is het wel belangrijk dat je niet alleen lekker luncht, maar natuurlijk ook deels oplet of het wel gezond is. Een broodje kroket op z’n tijd is natuurlijk niets mis mee, maar om dit nu iedere week te doen, dat is natuurlijk ook geen verstandig idee. Om je een idee te geven hoe je gemakkelijk en ook vooral snel een gezonde lunch kunt maken, hebben we een aantal tips voor je. Je zult namelijk zien, dat je met deze tips ook zelf eenvoudig en snel aan de slag kunt.

Maak een frisse salade

Het maken van een salade is een ontzettende goede en vooral voedzame manier voor het maken van een lunch. Je kunt er praktisch alles bij in doen en het vult ook nog eens goed. Zo kun je kiezen voor een basis van ijsbergsla, met wat tomaten, paprika en eventueel een eitje. Wil je het geheel wat meer smaak geven, kies dan voor een dressing. Deze dressing dient dan uiteraard wel een bij voorkeur suikervrije variant te zijn. Wil je er een maaltijdsalade van maken, dat kan natuur ook! Wat je dan het beste kunt doen, is ervoor kiezen om er eventueel wat gekookte pasta bij door te doen of eventueel wat stukjes kip.

Wraps

Wraps doen het altijd goed. De perfecte lunch kun je dan ook ideaal maken door het gebruik van wraps. Zo kun je kiezen uit een volkoren wrap, maar behoort ook een groentewrap tot de mogelijkheden. Kortom, keuze genoeg. Dus of je nu een lunch in Bentveld maakt of een lunch bij je thuis, een wrap gevuld met allerlei lekkers doet het altijd goed! Zo kun je kiezen voor een wrap met kip, maar ook een wrap volledig gevuld met sla en groente als lunch is natuurlijk heel goed mogelijk.