Fysiotherapie

Maak kennis met Fysiotherapie Neerbosch in Nijmegen

Herstellen van een blessure, operatie of lichamelijke klacht neemt vaak veel tijd in beslag. Zelf weet u meestal niet of het al dan niet verstandig is om te blijven bewegen. Daar kan een fysiotherapeut bij helpen. Hij of zij heeft veel ervaring met algemene fysiotherapie of een specifieke behandeling, zoals manuele therapie. Woont u in Nijmegen? Dan kunt u voor al deze behandelingen terecht bij Fysiotherapie Neerbosch.

Maak direct een afspraak

Behoefte aan fysiotherapie in Nijmegen?

Wie last heeft van een blessure, pijnklachten of problemen met bewegen, doet er goed aan een afspraak te maken bij een fysiotherapeut. In Nijmegen kunt u bijvoorbeeld terecht bij de praktijk van Fysiotherapie Neerbosch. Deze is gelegen tegenover sportpark De Dennen in de wijk Neerbosch-Oost. De praktijk van Fysiotherapie Neerbosch is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Lijn 6 stopt bijvoorbeeld voor de deur, direct na binnenkomst van de wijk.  Het team van Fysiotherapie Neerbosch in Nijmegen

Even voorstellen: de fysiotherapeuten

Bij uw fysiotherapeut in Nijmegen werken 3 fulltime behandelaars: Rutger Heijmen, Michiel Coenen en Yvonne Lachnit. Ieder van hen is lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie (KNGF) en zij staan allen geregistreerd in het Big en Kwaliteitsregister. In de praktijk is tevens een therapeut in opleiding werkzaam die 4 maanden lang wordt begeleid door één van de fysio’s. Office manager Fransien de Vree maakt het team compleet.

Behandelingen door Fysiotherapie Neerbosch

De fysiotherapeut kan verschillende technieken toepassen om uw klachten te verlichten. Ook geeft hij of zij preventief advies, zodat u leert om voldoende en verantwoord te bewegen. Op die manier voorkomen we herhaling van de klachten. Naast algemene fysiotherapie kunt u bij Fysiotherapie Neerbosch in Nijmegen ook terecht voor: 

  • Manuele therapie Marsman
  • Sportfysiotherapie
  • Orofaciale fysiotherapie
  • Medical taping concept
  • Preventie beweeggroepen
  • COPD-behandeling

Bekijk alle behandelingen

Heb ik een verwijsbrief nodig voor fysiotherapie in Nijmegen?

Met de invoering van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) heeft u geen doorverwijzing meer nodig voor een afspraak bij de praktijk. Dat is prettig, want u kunt dan snel beginnen met het behandeltraject. De fysiotherapeut voert eerst een screening uit om te beoordelen of u aan het juiste adres bent. Heeft u baat bij fysiotherapie of kunt u toch beter naar de huisarts gaan? Indien het traject bij de fysiotherapeut start, zal hij of hij uw huisarts blijven informeren over de voortgang, tenzij u aangeeft dat niet te willen.

Neem contact op met de praktijk