Fit worden

Personal trainer en Coach in Eindhoven

Geschreven door admin

Je hebt jezelf enkele mooie doelstellingen bepaalt, bijvoorbeeld het verliezen van gewicht, het aankomen, sterker worden, meer uithoudingsvermogen krijgen of wat dan ook. Maar je kent jezelf en weet dus dat je deze doelen in je eentje waarschijnlijk niet gaat waarmaken. Daarom kies je ervoor om een personal trainer of coach in te schakelen. Maar waar vind je deze?

Een Personal Coach of Trainer is de ideale oplossing voor een ieder die het lastig vindt om op eigen houtje te trainen en doelstellingen te bereiken. Een personal trainer of coach is iemand die je volledig begeleid in jouw traject, van een ongezonde naar een gezonde levensstijl. Dit doet men via een persoonlijk traject, er wordt een plan gemaakt waarin vrijwel alles wordt vastgelegd. De sportsessies, de vormen van sport, de vorderingen, je voedingsplan en eigen alles wat er bij komt kijken.

Duthler in Eindhoven

Bij Duthler Personal Training en Coaching in Eindhoven ben je aan het juiste adres voor al jouw doelstellingen. We helpen je door onze directe aanpak, je bent bij ons altijd welkom voor eenmaal een gratis proefles. Bevalt deze? Dan gaan we samen aan de slag met jouw persoonlijke sportplan, hierin nemen we jouw doelstellingen op, het aantal keren dat je zult sporten per week of per maand, welke sportvormen en de vorderingen. Dit plan is altijd online te volgen via het eenvoudige inlog portal op onze website (rechtsboven te vinden).

Ben je geïnteresseerd in een dergelijke coaching? Kom dan eens langs op Stadionplein 2, 5616RX Eindhoven. Wij zijn te vinden in ingang nummer 18. Ben je op zoek naar meer informatie over onze diensten? Dan kijk je gewoon eens op de Duthler Google Plus pagina. Daar vind je actuele openingstijden, het laatste nieuws en kun je ons snel en interactief vragen stellen.

Wist je dat wij naast gewone begeleiding ook speciale sportvormen aanbieden? Zoals Sportvasten, voorbereiding op een marathon, afvaltrajecten en nog meer. Vraag ons gerust eens naar de mogelijkheden.