Fit blijven Fit worden

Zorg dat je fysieke ongemakken de baas bent

Geschreven door admin

Fysiek ongemak kan het humeur verpesten. Fysiek ongemak kan ook een hele dag bederven en zelfs een hele vakantie verpesten. Lichamelijke ongemakken komen nooit gelegen en dienen daarom zo snel mogelijk te worden genezen. Of beter zelfs, te worden voorkomen. Het lichaam is complex en datzelfde kan worden gesteld voor het aantal mogelijke complicaties. Gelukkig is de oplossing vaak wel rechtlijnig. Dankzij de juiste technieken, aandachtig naar de cliënt te luisteren en de juiste ervaring slagen de fysiotherapeuten van Fysio Den Haag er keer op keer in om de juiste oplossing te vinden.

 

De redenen om naar de fysiotherapeut in te schakelen zijn talloos. Toch zijn er een aantal pijnklachten die structureel van aard zijn. Het gaat hierbij om de ‘welbekende’ pijntjes op de meest gevoelige plekken van het lichaam.

Meest voorkomende soorten pijn

Rugpijn

De rug is één van de grootste onderdelen van het lichaam. Onder rugpijn valt dan ook pijn in de onderrug, een stijve rug, reuma- of artroseklachten.

Nekpijn

De nek behoort tot één van de meest kwetsbare plekken van het lichaam. Nekklachten kunnen dan ook flinke gevolgen hebben op de rest van het functioneren. Een van de redenen is dat de nek relatief veel minder beweging krijgt dan de rest van het lichaam.

Schouderpijn

Als je met schouderpijn te maken hebt, dan merk je het meestal direct. Je hoeft je hand maar op te tillen ook maar een ander shirt aan te trekken. Simpele handelingen worden al snel teveel en ook de rest van het lichaam wordt direct beïnvloed door de pijn in de schouders. Het moet stoppen en wel nu.

 

» Gelukkig heb je dankzij Fysio Den Haag een ervaren fysiotherapeut in de omgeving van Den Haag. Wil je snel af van jouw fysieke klachten? Neem dan een kijkje op de website en maak een afspraak.