Uncategorized

Spa etiketten die je niet uit het oog mag verliezen

Geschreven door admin

Een bezoekje aan de spa hoort een relaxte bezigheid te zijn. Dit geldt zowel voor jou als voor de medewerkers van de spa, als voor de overige bezoekers. Het is daarom erg belangrijk dat iedereen goed met elkaar omgaat en zich op een goede manier gedraagt. Zorg er daarom voor dat je je altijd aan de volgende spa etiketten houdt, dan blijft het voor iedereen even leuk!

Kom op tijd

Om je bezoek aan de spa zo relaxed mogelijk te beginnen moet je er altijd voor zorgen dat je op tijd komt. Met name als je afspraken maakt, zoals een gezichtsbehandeling of manicure is dit belangrijk. Als je te laat komt betekent het namelijk vaak dat je afspraak korter zal duren of dat de bezoeker na jou moet wachten. Ook heb je als je op tijd komt genoeg tijd om nog even te douchen of de sauna in te stappen, lekker toch?

Laat je telefoon thuis

Probeer zo min mogelijk je telefoon te gebruiken. Het is namelijk erg irritant. Als je met je telefoon bezig bent kun je zelf natuurlijk niet ontspannen, maar degene die jou behandeld kan zich hierdoor ook moeilijk concentreren. En de mede spagangers leidt je natuurlijk ook af en iedereen komt natuurlijk voor z’n rust.

Wees hygiënisch

Zorg ervoor dat je schoon bent voordat je de spa ingaat. Niemand vindt het namelijk lekker als er iemand ongedoucht de spa in loopt. Als je laat zien dat je je hygiënisch houdt, zal degene die jou behandeld zich ook meer op z’n gemak voelen hierbij.