Zorg

Spirituele hulp zoeken

Tarotkaarten leggen, je hand laten lezen of een medium bezoeken: zeker in lastige periodes zoeken mensen graag spirituele hulp. Er zijn veel verschillende vormen hoe spiritualiteit je kan helpen, als je bijvoorbeeld onzeker bent over je toekomst, in de rouw zit, of nog veel vragen hebt voor een overleden dierbare, dan is een bezoekje brengen aan een medium of paragnost misschien helemaal geen slecht idee.

Praten met een medium

Een medium kan jou helpen om weer in contact te komen met een dierbare. Een medium leeft als het waren tussen het leven en de dood in. Heel simpel gezegd,

figureert een medium als een soort van doorgeefluik. Daarnaast, kan een medium vaak ook contact leggen met engelen, demonen of dieren. Dit komt door dat het medium vaak tussen twee werelden in leeft, vaak vinden ze dat contact door een in soort trance te raken. Ook zijn sommige mediums in staat om contact te leggen met een andere wereld via een artistieke manier, bijvoorbeeld door te tekenen of door middel van muziek.

Een paragnost

En andere vorm van spiritualiteit vinden we in een paragnost, deze beschikken vaak over meerdere paranormale gaven, en is dan ook anders dan een medium. Paragnosten zijn bijvoorbeeld helderziend, heldervoelend of helderhorend. Dat komt vaak omdat zij beschikken over een 6de zintuig. Paragnosten kunnen je op verschillende manieren helpen in veel spirituele vormen, denk bijvoorbeeld aan het leggen van tarotkaarten of engelenkaarten.

Voor meer informatie kun je altijd contact opnemen met een medium of paragnost.

Online zijn er ook verschillende blogs over spiritualiteit en het leven na de dood te vinden.