Seksualiteit

Veilig medicijnen kopen via het internet

Geschreven door admin

Voor het bestellen van officiële medicijnen heb je een doktersrecept nodig. Zonder een dergelijk recept kun je in principe geen geldige medicijnen krijgen bij zowel de apotheek als online. Of eigenlijk geldt dit alleen voor webshops die zich aan de Europese wetgeving houden. Online zijn er namelijk ook veel onveilige en neppe medicijnen in omloop. Daarom is het raadzaam om alleen medicijnen te kopen die je via de huisarts hebt voorgeschreven. Je ziet ook vaak alleen al aan de domeinnaam, dus de naam van de website, of een website echt is. Daarnaast is het altijd handig om reviews van andere consumenten te lezen voordat je iets online bestelt.

Het online bestellen van erectiepillen

Met name neppe erectiepillen zijn veel in omloop op het internet. Ben je opzoek naar een veilig alternatief voor het bestellen van erectiepillen? Ga in dat geval altijd naar de website Dokterjaap.nl. Ervaar je erectieproblemen? Dan kun je via die site gemakkelijk een behandeling aanvragen. Vervolgens voert je eigen huisarts verder onderzoek uit en helpt deze je verder met je probleem. Indien er wordt gekozen voor een behandeling met medicijnen, zorgt deze aanbieder ervoor dat je medicijnen bij je thuis worden bezorgd. Dit betekent dat jij alleen je huisarts hoeft in te lichten. En nee, dit kan niet gedaan worden via een online huisarts. In het laatste geval is het een teken dat de aanbieder niet betrouwbaar is. Medicijnen mogen namelijk nooit alleen op basis van een aantal online vragen worden voorgeschreven.

Hoe kun je zien of een medicijn echt of nep is?

Er zijn een aantal factoren waaraan jij gelijk al kunt herkennen of het om echte of neppe medicijnen gaat. Onthoud ten eerste dat een medicijn nooit in de aanbieding mag zijn. Is een medicijn in de aanbieding? Dan is het dus hoogstwaarschijnlijk nep. Een verpakking is vaak heel geloofwaardig na te maken. Controleer daarom altijd of de aanbieder is geregistreerd op www.aanbiedersmedicijnen.nl. Koop ook nooit medicijnen via een tweedehands website. Kun jij je aanschaf doen met behulp van een creditcard? Dit geeft geen garantie van een veilig medicijn.