Letsel

Wat doet een letselschade advocaat?

roos hoofd
Geschreven door admin

roos hoofdAls mensen even niet opletten, dan kan er al snel een ongeluk gebeuren. De gevolgen van een klein ongelukje kunnen groot zijn. Letselschade ontstaat regelmatig in het verkeer namelijk 30.000 keer per jaar. Naast schade in het verkeer kan het ook gebeuren door een medische fout of een bedrijfsongeval. Gelukkig is het mogelijk om de veroorzaakte schade te verhalen op de tegenpartij. Helaas is het letselschaderecht vrij ingewikkeld. Ondanks dat de meeste zaken alleen via de verzekeraars spelen en er geen rechter aan te pas komt. De verzekeraar zal altijd proberen om de schade af te schuiven of een te lage uitkering uit te keren. U kunt dit allemaal voorkomen door een letselschade advocaat in te schakelen om u bij te staan.

Een letselschade advocaat weet alles van de wet en weet precies wat uw recht is. Het fijne bij letselschade is dat u niets betaald voor een advocaat. De kosten van uw advocaat horen namelijk bij uw letselschade. U kunt deze direct verhalen op de tegenpartij en u merkt hier helemaal niets van. Het is dus belangrijk om direct één van de beste advocaten van Nederland op de zaak te zetten. Ons eerste adviesgesprek is altijd gratis. We kijken hierbij of het volgens de wet mogelijk is om de letselschade te verhalen. Als dit mogelijk is dan gaan we direct voor u aan de slag om de schade te verhalen bij de tegenpartij.

Onze juristen staan bekend om hun betrokkenheid bij de zaak. Ze proberen er alles aan te doen om uw lasten zoveel mogelijk te verminderen. Een letselschadezaak kan soms wel jaren voortslepen voordat er een definitieve uitslag is. Dit komt doordat u genezen moet zijn voor de zaak afgerond kan worden. Helaas kan het soms gebeuren dat u nooit meer volledig hersteld van de letselschade. Dit dient aangetoond te worden en hier gaan soms jaren overheen. Tot die tijd verdient u misschien minder geld of als ondernemer helemaal geen geld. Het is van belang om een advocaat in te schakelen die direct een voorschot voor u regelt. Dit bedrag wordt later verrekend met de totale vergoeding die u kunt krijgen voor uw letsel. U kunt zo medische lasten en eventueel uw woning blijven betalen dankzij een voorschot.

Onze advocaat is gespecialiseerd in dit soort zaken en leeft zich uiteraard in. U bent geen nummertje, maar wij trekken ons uw zaak persoonlijk aan. Alleen op deze manier kunnen we ons hard maken om het meeste geld uit de zaak te slepen. Daarnaast staan wij bekend om onze heldere manier van communiceren. Wij vertalen juridische taal naar heldere taal, zodat u begrijpt wat uw recht is in deze zaak. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om uw eigen advocaat op de zaak te zetten. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar en u ontvangt altijd zo snel mogelijk een reactie op uw zaak. Laat alle stress achter en concentreer u op uw herstel met de hulp van uw eigen advocaat op het gebied van letselschade.