Fit worden

Afslanken voor een strakke kont

Geschreven door admin

Wil jij een strakke kont? Dan ben je lang niet de enige. Het lijkt wel een hype te zijn, zoveel vrouwen zijn op zoek naar manieren om hun kont te trainen en meer in vorm te krijgen. Ze willen afrekenen met die vormeloze kont, die vooral uit vet bestaat. Of ze willen een onopvallende, wat kleine kont meer in beeld brengen. Er rust geen taboe meer op billen. Ze mogen er zijn en worden zelfs in verband gebracht met vruchtbaarheid en intelligentie. Wanneer je een strakke kont wil trainen, doe je in feite niet heel veel anders dan afslanken. Het is een kwestie van afslanken en de juiste oefeningen.

Afslanken en vet verbranden

Wie bezig is met afvallen, doet eigenlijk één ding heel doelgericht: het verbranden van vet. Vet op plaatsen waar het niet mooi is. Je ziet het vet verdwijnen als je afvalt. Dat komt doordat je voedingspatroon anders is. Je eet minder ongezonde producten, maar meer eiwitten en onverzadigde vetten. Die producten voorzien in veel energie en die energie maakt het mogelijk om vet te doen verdwijnen.
Ook beweging is van cruciaal belang. Wie veel beweegt tijdens het afvallen en volgen van een dieet, zal sneller tot meer resultaat komen. In principe krijg je juist door je gezonde voeding veel energie en dus vaak ook zin om meer te gaan bewegen. Dat resulteert weer in nog meer effect.

Een snelle methode om af te slanken is het HCG dieet, met behulp van o.a. sterielwater val je in 20-30 dagen veel kilo’s af.

Strakke billen trainen

Een kleine moeite dus om tijdens het afvallen je bilspieren te gaan trainen. Je kan dat al doen door meer conditie op te gaan bouwen met hardlopen en fietsen. Dit zijn oefeningen waarmee je je bilspieren heel erg aan moet spannen en waarmee je ze dus heel goed traint. Je kunt strakke billen trainen heel goed combineren met afslanken. Want het vet zal ook bij je billen gaan verdwijnen en dat geeft jou de uitgelezen kans om er spieren voor in de plaats te trainen. Je billen worden door die spieren groter, forser en bovenal: steviger. Ook hierbij speelt de voeding een grote rol. Die zorgt er namelijk voor dat de spieren groter blijven en gezond gevoed worden.

Oefeningen

Het is heel belangrijk om juiste oefeningen te vinden en die correct uit te voeren. Ga bijvoorbeeld eens op zoek naar deze bekende oefeningen om je bilspieren optimaal te trainen:
– De donkey kick (Waarbij je op handen en knieën zit en een trap naar achteren geeft);
– De sumo workout (Een zeer uitgebreide workout die zowel je bilspieren als je beenspieren enorm traint);
– Lunges en squats (De basis van billen trainen, want dit zijn standaard oefeningen, maar wel vreselijk effectief).
Lees altijd goed de richtlijnen van dergelijke oefeningen door. Zo voorkom je dat je een beweging verkeerd aanleert en fouten maakt die je later niet meer zo kan herstellen. Een verkeerd aangeleerde oefening kan resulteren in blessures. En die wil je natuurlijk voorkomen.

Schema is het best

Geen fouten maken binnen je training voor strakke billen? Wees dan verstandig en ga op zoek naar een trainingsschema. In zo’n schema staan alle stappen die je uit moet voeren om succesvol te trainen uitgebreid beschreven. Je voorkomt zo dat je oefeningen verkeerd aanleert en uitvoert en te maken krijgt met blessures. Ook kan een schema je helpen om voldoende te rusten en zo het maximale uit je training te halen.