Diëten

Afvallen onder hypnose voor de beste resultaten

Geschreven door admin

Veel mensen hebben moeite met afvallen. Het is natuurlijk een erg moeilijke taak en er komt het nodige bij kijken. Diëten zorgt vaak voor tijdelijke resultaten. Op het moment dat het dieet stopt dan komen de meeste mensen weer aan. Dit is erg frustrerend en juist daarom is afvallen onder hypnose een aanrader. Ik kan er namelijk voor zorgen dat uw onderbewustzijn aanpassingen maakt. Het onderbewustzijn leert namelijk bepaalde dingen aan, ik kan ervoor zorgen dat dit afgeleerd wordt. Zo heeft het onderbewustzijn ervoor gezorgd dat u een bepaald gewicht bereikt hebt.

Het onderbewustzijn zorgt ervoor dat u eet op het moment dat u emoties voelt. Dit zijn verschillende emoties, waaronder: stress, verdriet en boosheid. Met afvallen onder hypnose zorg ik ervoor dat u tijdens het hebben van deze emoties niet meer de behoefte voelt om te eten. Het zal hierdoor een stuk makkelijker zijn om u aan kleinere porties te houden. Hierdoor voorkomt u dat u ongezond en suikerrijk voedsel zal eten. Met mijn hypnose is het halen van het streefgewicht een stuk makkelijker.

Afvallen onder hypnose voor verandering

Het grootste deel van de mensen die ik geholpen heb met mijn hypnose hadden last van eetaanvallen. Deze aanvallen kwamen vaak voor bij ruzie, frustratie of verdriet. Voelt u zich gekwetst? Dan kan dit ook voor een eetaanval zorgen. Uw onderbewustzijn zorgt er vervolgens voor dat u eet. Om dit in het vervolg te voorkomen, zorg ik er met mijn hypnose voor dat uw onderbewustzijn beseft dat dit geen goede oplossing is. Het onderbewustzijn zal doorhebben dat dit een foute gewoonte is. Hierdoor zal het voor u veel makkelijker zijn om af te vallen.

Inmiddels heb ik al veel mensen geholpen met afvallen. Cliënten zijn erg positief en daar heb ik mooie voorbeelden van. Zo is een cliënt na een sessie in drie weken tijd maar liefst 5kg afgevallen. Een andere cliënt is in een maand tijd 6 kilo afgevallen. Zij ervaren nu dat dankzij de hypnose het verlangen naar snoep en ongezond eten verdwijnt. Dit maakt het afvallen een stuk makkelijker.