Huidverzorging

Blackhead Killer masker

Geschreven door admin

Er zijn veel verschillende soorten gezichtsmaskers die worden gebruikt om de huid er beter uit te laten zien. Het ene masker is ervoor bedoeld om de huid te hydrateren, het andere masker wordt gebruikt om de doorbloeding te verbeter of de verouderen te vertragen. Het blackhead Killer masker zorgt ervoor dat je binnen enkele minuten van onzuiverheden en puistjes af bent. Dit blackhead killer masker is nog niet erg lang op de markt in Nederland. In landen zoals China of Japan zijn deze maskers al langer in de verkoop, en ze zijn nu dus ook naar Nederland gekomen. Het klinkt misschien als een agressief masker, maar dat is het zeker niet.

Hoe werkt het?

Het is erg eenvoudig om te gebruiken. Je brengt het Blackhead masker aan net zoals een normaal gezichtsmasker. Je reinigt eerst het gezicht en zorg er daarna voor dat de huid goed droog is. Het is verstandig om alleen op de plekken waar nodig is het masker aan te brengen, maar het kan natuurlijk ook over het hele gezicht als je dat wilt, hierbij moet je wel opletten dat je de ogen en de mond vrijlaat. Laat het masker ongeveer 20 tot 30 minuten zitten totdat het helemaal is opgedroogd, zodat je het makkelijke kunt verwijderen.

Als je het masker verwijderd zorg er dan voor dat het helemaal is opgedroogd, dan zuigt het masker als ware alle puistjes, mee-eters en het talg uit je huid. Het beste is om aan de onderkant te beginnen en het masker naar boven te trekken. Zo komen de meeste puistjes en onzuiverheden mee met het masker. Bij het verwijderen van het masker kan het in het begin wel wat gevoelig zijn door kleine haartjes die zich op je gezicht bevinden. Als het masker erg irriteert, spoel het dan af met lauw water. Dit kan je ook doen als het masker er niet helemaal af wil. Het is verstandig om het masker één keer per week te gebruiken voor een beter resultaat.

Waarom dit masker?

Het verwijderd puisjes en mee-eters, het masker werkt binnen enkele minuten en het resultaat zal verbluffend zijn! Het masker is ook makkelijk om aan te brengen en weer te verwijderen van de huid. Benieuwd naar dit geweldige blackhead killer masker bestel dan snel hier.