Zorg

De wijkteams van Enschede

Zorg kan op diverse manieren toegepast en ingedeeld worden. Wanneer men aan zorg denkt dan denkt men al gauw aan verplegers, ziekenhuizen en therapie. Echter wist je dat er veel meer instanties met betrekking tot zorg proberen om mensen te helpen? Zo biedt de gemeente Enschede een goed initiatief aan om de mensen binnen de gemeente Enschede te voorzien van hulp bij allerlei problemen en zorg. Hierbij kun je al gauw denken aan hulp bij schulden, hulp bij rouwverwerking, mantelzorg of hulp bij psychisch geweld. Hieronder hebben wij een overzicht opgesteld waar u de Wijkteams van Enschede allemaal voor kunt inschakelen.

De Wijkteams van Enschede proberen aan de hand van advies en structuur uw leven weer op de rit te krijgen.

Hulp bij geweld Enschede

 

Heeft u hulp bij geweld in Enschede nodig? Veelal is psychisch geweld niet snel op te merken. Het kan voorkomen dat een ruzie volledig uit de hand loopt, ruzies komen nou eenmaal bij iedereen voor. Maar wanneer wordt de grens overschreden en hoe ontstaat psychisch geweld? Veelal begint het in een vroegtijdig stadium met verbaal geweld en bedreigingen. Veelvoorkomende oorzaken van geweld zijn jaloezie, kleine vernederingen en bedreigen. Het  gebeurd niet van het ene op het andere moment maar is een ophoping van deze onderdelen. De wijkteams van Enschede bieden u hulp aan om samen uw problemen te bespreken en een adviesplan op te stellen om uw problemen op te lossen.

Hulp bij schulden Enschede

 

Heeft u schulden in Enschede en weet u niet meer wat u moet doen? Dan kunt u de Wijkteams van Enschede inschakelen om weer structuur te krijgen in uw financiële portefeuille. Zo kunt u werken naar een stabiele financiële structuur, zodat u weer schuldenvrij bent. Wilt u een adviesgesprek, neemt u dan even contact op via de officiële website van de Wijkteams via de links in dit artikel.