Uncategorized

Hoe voorkom je erectieproblemen

Bijna iedere man heeft er wel een keer in zijn leven last van, erectieproblemen. Dit is helemaal niet erg, het kan namelijk erg veel verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je de afgelopen dagen veel stress hebt, je lichaam kan moe zijn, etc. In dit artikel gaan wij een aantal oorzaken van erectieproblemen met je bespreken.

Psychologische oorzaken

Dit probleem komt vooral voor onder jongeren en is vaak van korte duur. Zij zijn zenuwachtig of onzeker over hun prestaties in bed en of zij hun vriendin wel goed kunnen bevredigen. Zodra dit in hun hoofd rond gaat dwalen is dit direct te merken aan de erectie waarna ze in een vicieuze cirkel terecht komen. Hier is dan ook vrij gemakkelijk vanaf te komen zodra ze door hebben dat hun vriendin wel degelijk geniet.

Meer bewegen

Als je last hebt van een langdurig erectieprobleem is volgens wetenschappelijk onderzoek meer bewegen de enige echte maatregel die helpt erectieproblemen op te lossen, maar ook helpt voorkomen. Zeker als je ouder wordt is het belangrijk dat je goed blijft bewegen. Bewegen is goed voor de doorstroom van het bloed in de bloedvaten en dit is cruciaal voor het krijgen van een erectie.

Roken en overmatig alcoholgebruik

Roken is niet alleen slecht voor je algemene gezondheid, maar ook erg slecht voor het krijgen van erecties. Mensen die roken hebben meer last van vaatvernauwing en een goede bloedsomloop is cruciaal voor het krijgen van een erectie. Een erectie komt tot stand door de doorbloeding van de penis, als het bloed niet goed door de vaten kan komen zorgt dit voor een minder heftige erectie.

Erectiepillen

Als je op korte termijn af wilt komen van de erectieproblemen is er altijd nog de oplossing van erectiepillen. Libido extreme erectiepillen worden door veel mannen gebruikt. Let er wel op dat je de juiste aanbieder kiest, want niet alle aanbieders zijn te vertrouwen.