Uncategorized

Waar moet bedrijfskleding aan voldoen

Bij het opstarten van een eigen bedrijf zijn er verschrikkelijk veel verschillende dingen waar je over moet nadenken. Zo zijn er vergunningen en papieren die in orde moeten zijn, personeel dat je wellicht moet aannemen, een website die gemaakt moet worden, etc. Een ding dat misschien minder belangrijk klinkt, maar toch zeker net zo belangrijk is, is de bedrijfskleding. Dit is het eerste dat voorbijgangers/klanten zullen zien en geeft meteen een professionele uitstraling, of niet.

Belangrijke info voor het aanschaffen van bedrijfskleding

Om jouw bedrijfskleding succesvol te laten zijn, zijn er veel verschillende dingen waar over nagedacht moet worden. Als eerste natuurlijk, wat komt er allemaal op het shirt te staan? Om te beginnen is het belangrijk dat het logo en de bedrijfsnaam van je bedrijf duidelijk zichtbaar is op het shirt. Zo kunnen mensen in één oogwenk zien welk bedrijf hier aan het werk is, mocht je buiten werken. Iets wat minder vanzelfsprekend is, zijn de website, contactgegevens en de slogan. Voor sommige wordt dit too much, anderen vinden dit weer belangrijke info die op het shirt moet.

Daarna is er nog de kleurkeuze, deze moeten goed passen bij wat het bedrijf wilt uitstralen en wat de past bij de doelgroep. Kies dus kleuren die passen bij de huisstijl, dit zorgt ervoor dat het zien van het logo geen ‘must’ is. De voorbijganger zal dan misschien het bedrijf al herkennen aan de kleuren.

Versleten of kapotte kleding kan echt niet. Als jouw werknemers lopen in oude bedrijfskleding zal dit de uitstraling van je bedrijf flink laten zakken. Hou dus in de gate of alle bedrijfskleding nog helemaal heel is.

Bij bedrijfskleding in de zorg is hygiëne prioriteit nummer 1. Als je in de zorg werkt kan het niet zo zijn dat er bacteriën via kleding van het personeel bij de patiënten komt. Wel kan je ook zorgkleding laten bedrukken zorg voor een professionele uitstraling.