Ogen

Ooglidcorrectie laten uitvoeren

Persoonlijke groei
Geschreven door admin

Een ooglidcorrectie wordt uitgevoerd om hangende oogleden en wallen te corrigeren. Zo een ooglidcorrectie is een simpele ingreep. Deze wordt bijvoorbeeld alleen al jaarlijks voor duizenden mensen uitgevoerd! Het mooiste van deze behandeling is dat je er direct veel energieker uitziet!

Hangende oogleden

Heb jij last van hangende oogleden en heb je een vermoeide uitstraling, terwijl je dit eigenlijk helemaal niet bent? Dan is een ooglidcorrectie een goede uitkomst. Vaak zijn de bovenoogleden de oorzaak. Zij krijgen dan een correctie, waardoor je er plotseling veel energieker uitziet, tevens kan een ooglidcorrectie hoofdpijn wegnemen.

Wallen laten verwijderen

Het is ongelooflijk vervelend als mensen steeds vragen of je moe bent en dit alleen maar komt omdat je wallen hebt. Je kunt er echter helemaal niets aan doen. Dan is je wallen laten verwijderen met een ooglidcorrectie misschien wel iets voor jou. Hiermee wordt jouw onderooglid gecorrigeerd waardoor de mensen niet meer hoeven te vragen of je moe bent, want deze uitstraling heb je dan niet meer!

Wat zijn de kosten?

De kosten van een ooglidcorrectie kan een grote uitgave zijn. Hiervoor is de zorgverzekeraar een uitkomst! Wist u dat sinds 2017 een ooglidcorrectie opgenomen is in het basispakket? Hiervoor gelden een aantal medische eisen. Deze zijn echter streng, waardoor je ondere ernstige gezichtsveldbeperking moet hebben. Indien dit niet het geval is moet u een andere manier vinden om het te bekostigen, zo is er ook een aanvullende verzekering. Feit blijft dat een frisse en energieke indruk wellicht uiteindelijk zich terug kan betalen.

Hoe werkt de behandeling?

Een ooglidcorrectie wordt binnen een dag uitgevoerd. Hier staat ongeveer drie kwartier voor en bij een boven en onderlidcorrectie wordt er ongeveer anderhalf uur gerekend. Tijdens de behandeling wordt je oog ook verdoofd met een lokale verdoving. Dit zorgt ervoor dat je tijdens de behandeling niets hoeft te voelen. Als de behandeling eenmaal klaar is, zal je het resultaat al snel zien. Kijk eens in de spiegel, je ziet er plotseling veel energieker uit! Dit zal ook een positief effect hebben op je directe omgeving.