Zwangerschap

Op wie lijkt je baby?

Geschreven door admin

Als er een baby op komst is, zullen er veel vragen in je opkomen. Zeker als dit je eerste kindje is, zul je bepaalde zaken moeten navragen. Echter zul je misschien ook wel heel benieuwd zijn naar hoe je baby eruit ziet. Is het een jongen of een meisje? En lijkt hij of zij op papa of mama? Hiervoor kun je een pretecho laten maken. Tijdens een pretecho kun je bijvoorbeeld een geslachtsbepaling laten doen, maar je kunt ook uitgebreid kijken naar filmpjes en foto’s van jouw baby.

Pretecho laten maken

Je kunt bijvoorbeeld een pretecho laten maken bij Pretechoenzo. Bij Pretechoenzo wordt er gebruik gemaakt van de nieuwste apparatuur en krijg je te maken met hoog medisch geschoolde echoscopisten. De pretecho is dus niet alleen van goede kwaliteit, het vindt ook nog eens plaats in een comfortabele omgeving. Een pretecho is namelijk een leuke bezigheid, zowel voor jou als voor je partner. Je kunt kiezen voor een vroege echo, een geslachtsbepaling echo, of misschien wil je wel meerdere echo´s gedurende de hele zwangerschap. Zo kun je de ontwikkeling van je kindje echt volgen. Natuurlijk krijg je beelden mee naar huis, waardoor je deze ontwikkeling zelf ook nog thuis kunt terugkijken. Ook is het heel leuk om de beelden te laten zien aan je naasten. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een uitgebreide pretecho bij een gevorderde zwangerschap. Door middel van een 4D echo kun je je baby in bewegende beelden zien in echte roze tinten. Op deze 4D echo kun je soms al zien of je kindje op jou of op je partner lijkt, erg leuk dus!

Baby spulletjes kopen

Als je een pretecho met geslachtsbepaling hebt laten maken, is het heel leuk om spulletjes te gaan kopen. Zowel kleertjes als spullen voor de babykamer zijn erg leuke boodschappen om te kopen. Als je weet of je baby een meisje of een jongen is, kun je hier mee aan de slag voor de babykamer. Zachte kleurtjes op de muren en misschien wel een muursticker of muurschildering. Ook is het aanschaffen van meubels een belangrijke bezigheid. Het is erg belangrijk dat deze meubels veilig zijn, maar je wil natuurlijk ook dat het een leuke babykamer wordt. Als je eenmaal een wiegje en een commode hebt, wil je deze natuurlijk ook gaan inladen. In de lades van de commode kun je kleertjes, luiers, doekjes en andere accessoires leggen. De commode is heel handig, zowel om je baby te verschonen en aan te kleden als om spulletjes op te bergen. Zo heb je deze zaken altijd bij de hand. Het kopen van kleertjes is een hele leuke bezigheid. Als je een winkel met babykleertjes binnenstapt, zul je waarschijnlijk de hele winkel willen leeg kopen. Alles ziet er ongelooflijk schattig uit en je wil je baby hier graag in zien. Het is belangrijk dat je baby goed op temperatuur blijft, dus rompertjes, broekjes, truitjes, sokjes en mutsjes mogen dan ook zeker niet ontbreken in de commode. Op de website http://www.kraamcadeauonline.nl/ kun je meer producten vinden voor baby’s.