Zweetproblemen

Overmatig zweten gemakkelijk oplossen met een botoxbehandeling

Wanneer je last hebt van overmatig zweten weet je dat dit een zeer hinderlijk probleem kan zijn. Het is immers vrij storend als om de haverklap je t-shirt is gevuld met heftige zweetplekken. Het is niet alleen oncomfortabel, het is ook nog eens geen prettig gezicht.

Wat kun je precies doen tegen overmatig zweten?

Een nieuwe techniek

Er zijn natuurlijk een hoop technieken en middeltjes op de markt om te voorkomen dat overmatig zweten plaatsvindt. Hierbij kun je denken aan geavanceerde deodorant sprays en zelfs pillen die moeten voorkomen dat je lichaam gaat transpireren.

Helpen al deze middeltjes voor jou echter niet of onvoldoende? Dan is er ook nog een andere manier om van je zweetproblemen af te komen.

Het antwoord is: botox.

Botox kennen we natuurlijk allemaal als een goedje dat veelvuldig gebruikt wordt door plastische chirurgen. Snel denken we aan het verwijderen van rimpels bij zowel mannen als vrouwen. Dit is een steeds populairdere methode om rimpels te verwijderen en wordt door veel bekende Nederlands gebruikt, denk bijvoorbeeld maar aan Ronald de Boer.

Hoe werkt botox precies?

Echter is botox van nature een spierverslappend middel. Dit betekent dat botox voor veel meer doeleinden dan het verwijderen van rimpels kan worden ingezet. Wanneer botox in de zweetklieren wordt gespoten heeft dit als effect dat deze worden lamgelegd en hierdoor (deels) zullen deactiveren. Een dergelijke botox oksel behandeling heeft als gevolg heeft dit dat je een stuk minder zult transpireren, wat natuurlijk erg prettig is wanneer je vaak last hebt van zweetoksels.

Heb jij dus alles al geprobeerd om af te komen van je overmatige zweetprobleem maar zonder succes? Dan is het wellicht interessant om eens een botox behandeling te overwegen.