Uncategorized

Wat is de oplossing voor hangende mondhoeken?

Geschreven door admin

Heb je last van hangende mondhoeken? Hierdoor kan je wat minder vrolijk en wat ouder lijken. Gelukkig zijn hangende mondhoeken goed te behandelen met vulstoffen van tijdelijke spierontspanners. Dit is een uitstekende oplossing voor hangende mondhoeken! 

Een eerlijk en open consult

Hebben mensen vaak het idee dat je chagrijnig bent, maar is dit helemaal niet het geval? Of lachen je mondhoeken niet mee als je lacht? Hierdoor kun je soms wat ouder en minder vrolijk lijken. Dankzij injectables kan dit snel voor een natuurlijk verbetering van je lach en gezicht zorgen. Wil je graag injectables tegen hangende mondhoeken? Kies dan voor een betrouwbare kliniek zoals Betan Clinics. Tijdens een eerste consult ga je een gesprek aan met de arts die je gaat behandelen. In dit gesprek wordt er gekeken of je geschikt bent voor de behandeling. Tijdens een open, eerlijk en uitgebreid gesprek wat er de tijd genomen om je te vertellen wat je precies kunt verwachten van de behandeling. Samen wordt er gekeken welke oplossing het beste bij je past. 

Tijdelijke spierontspanners van filler

Hangende mondhoeken kunnen verholpen worden met een behandeling met tijdelijke spierontspanners van fillers. In een behandeling wordt er een kleine hoeveelheid tijdelijke spierontspanner van filler in de spier van de huid gespoten. De huid kan na één uur een beetje rood worden en opzwellen. De behandeling zelf is gelukkig pijnloos en een verdoving is hierbij dus niet nodig. De injectienaald waarmee de spierontspanner wordt ingespoten is zeer fijn en dit voelt enkel als een klein prikje. Voor en na de behandeling wordt er gebruik gemaakt van ijszakjes op de huid die de zwelling verminderen. De behandeling duurt slechts 15 minuten en daarna kun je meteen naar huis. Let op: je kunt na de behandeling zo’n 4 uur niet liggen. Dit gaat namelijk de verspreiding van de spierontspanner naar andere plekken tegen. 

Kosten hangende mondhoeken behandeling 

Tijdens de behandeling worden je mondhoeken opgelicht met een tijdelijke spierontspanner van fillers. Maar wat is de prijs van deze behandeling? Dit hangt af van de soort behandeling die het meest voor jou geschikt is. Deze indicatie kun je tijdens je eerst consult met de arts verwachten. Op basis van een uitgebreide analyse kan dit namelijk vastgesteld worden. Wordt er gebruik gemaakt van enkel een spierontspanner tijdens de behandeling, dan kan is de behandeling vanaf 100 euro mogelijk. Wordt er ook gebruik gemaakt van fillers, dan is de behandeling tegen hangende mondhoeken vanaf 300 euro mogelijk. De behandeling wordt uitgevoerd door zeer ervaren speciaal opgeleide cosmetische artsen. Deze specialisten hebben een uitstekend oog voor verhoudingen en kunnen verschillende middelen op een subtiele manier toepassen. Hierdoor profiteer je altijd van het beste en meest natuurlijke resultaat.