Verzekeraars

Zorgverzekeringen 2017 vergelijken

Geschreven door admin

zorgverzekeringen 2017 vergelijken Vergelijken van zorgverzekeringen kan je volgend jaar een behoorlijke besparing opleveren. De zorgverzekering 2017 vergelijken, is gemakkelijk en snel. De handige vergelijkingswebsites, bieden je een tool, waarmee je in slechts enkele minuten je huidige zorgverzekering kan vergelijken met andere zorgverzekeraars. Overstappen van zorgverzekering gaat in veel gevallen automatisch. Zorgverzekeringen vergelijken en direct online overstappen, is in een paar minuten geregeld. Zeker als je alleen bent verzekerd voor de basiszorgverzekering.

Goedkoopste zorgverzekeringen 2017

Een goedkope zorgverzekering is voor al een verzekering die past bij je zorgbehoefte. Besparen op je zorgverzekeringspremie, is natuurlijk altijd goed. Alleen wanneer je daardoor een deel van je zorgkosten zelf moet betalen, had je wellicht beter kunnen kiezen voor een iets duurdere basisverzekering. Een behoorlijk aantal kosten de je maakt in de zorg wordt niet vergoed door het basispakket. Het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering, kan per saldo alsnog een besparing opleveren. Je betaalt wel meer maandelijkse zorgverzekeringspremie, maar hoeft daarentegen geen of minder kosten uit eigen zak te betalen. Een goedkope zorgverzekering 2017 zal waarschijnlijk een natura polis zijn. Bij een natura ziektekostenverzekering, wordt de verzekeringspremie door de zorgverzekeraar laag gehouden, door het afsluiten van zorgcontracten. De zorgverzekeraar sluit met allerlei zorginstellingen, zoals ziekenhuizen, fysiotherapeuten, ggz instellingen en dergelijke contracten af. In deze zorgcontracten wordt bepaald hoeveel zorg de zorgverzekeraar in 2017 afneemt en tegen welk tarief. Meestal is de dekking van de zorg ook bij goedkope budget zorgverzekeringen, voldoende om daar als patiënt in de praktijk weinig last van te hebben. De goedkoopste zorgverzekering 2017, zal hoogstwaarschijnlijk worden aangeboden door Menzis, onder het label Anderzorg. De ziektekostenverzekering van Anderzorg is al vijf jaar op rij de goedkoopste basisverzekering van Nederland.

Gemakkelijk online overstappen van zorgverzekering

Het overstappen van zorgverzekering, tenminste van de basisverzekering, kan alleen op 1 januari van ieder jaar. Je hebt tot en met 31 december de tijd om een nieuwe zorgverzekering te kiezen en af te sluiten. Wacht niet tot de laatste dagen van het jaar met de zorgverzekering 2017 te vergelijken. Neem rustig de tijd met het kiezen van je nieuwe zorgverzekering. Als je voor 1 januari geen andere zorgverzekering afsluit, zit je weer 12 maanden vast aan je huidige zorgverzekeraar. Gedurende het jaar kan je niet wisselen, van basisverzekering. Echter kun je tussentijds wel vaak een aanvullende zorgverzekering opzeggen of afsluiten. Veel ziektekostenverzekeraars bieden de mogelijkheid om dergelijke wijzigingen online daar te voeren.

De ziektekostenverzekering is een dure verzekering, dit betekend dat er ook veel geld kan worden bespaard. Kijk eens kritisch naar je zorgverzekering. Neem indien het gunstig uitpakt de moeite om te verander van zorgverzekeraar.
Wij wensen je alvast een gezond 2017.